Prijs

Tradukt biedt meer dan traditionele vertalingen. Onze vertalers houden ook rekening met de stijl van uw oorspronkelijke tekst en zorgen dat deze niet verloren gaat in de omzetting.

Prijzen traduktBovendien zijn we ook op de hoogte van SEO zodat ook de vertaalde versie van uw website gemakkelijk wordt teruggevonden in zoekmachines zoals Google, misschien zelfs beter!

Ondanks al deze troeven blijft Tradukt een heel betaalbare vertaler. We werken immers met een kleine groep professionals die over meerdere expertises beschikken, wat helpt om de prijs te drukken. Zo zijn onze vertalers tegelijk ook copywriters.

 

Prijs Copywriting

De prijs voor het creatief schrijven van nieuwe inhoud bedraagt  € 0,18 per woord. We schrijven uw content voor alle doeleinden en zorgen voor een goede vindbaarheid in Google voor uw teksten online.

Prijs Tekstvertaling

De prijs voor een gewone tekstvertaling bedraagt € 0,07 per woord. Hierbij houden we sowieso rekening met de unieke stijl van uw oorspronkelijke tekst. De prijs voor een gewone tekstvertaling met speciale aandacht voor SEO bedraagt € 0,09 per woord.

Prijs afbeelding

Tradukt kan ook tekst vertalen die in een grafische omgeving werd geplaatst. Hier gaat het over brochures of handleidingen in pdf-formaat of in de vorm van een afbeelding.We zijn geen grafisch bureau, dus we maken geen ontwerpen. Logo’s en grafische tekst liggen buiten onze mogelijkheden, maar we schrikken er niet voor terug om bijvoorbeeld een artikel met afbeeldingen om te zetten.De prijs van een vertaling in pdf-formaat of in de vorm van een afbeelding wordt niet bepaald door de hoeveelheid woorden, maar door de duur van het werk. Een bestand met weinig tekst en veel afbeeldingen kan immers even veel werk vragen als een doorlopende tekst.De prijs voor een vertaling van een pdf-bestand of afbeelding bedraagt € 25 per werkuur.