Stem

Vertaling van audio

Een unieke troef van Tradukt is ons aanbod voor vertaling van audio. Tradukt beschikt immers niet enkel over vertalers. We hebben ook stemacteurs en geluidsproducenten die de vertaling van uw project meteen tot leven kunnen wekken.

Misschien heeft u een website die u wilt laten vertalen, maar twijfelt u of het wel mogelijk is om daarbij ook de video’s om te zetten naar een andere taal? Misschien wilt u naast het Nederlands ook een Engelstalige versie van uw radiospot laten maken? De meeste vertaalbureaus zullen u hierbij niet verder kunnen helpen. Tradukt is echter meer dan een vertaalbureau. Wij kunnen naast de vertaling van de tekst ook meteen zorgen voor het auditieve gedeelte van de vertaling.

Als u een video, podcast, radiospot of flash-animatie wilt laten vertalen, dan bent u in de meeste gevallen gedwongen om eerst een vertaalbureau in te schakelen en om vervolgens ook nog anderstalige stemacteurs in te huren, studiotijd te boeken en opnieuw geluidstechnici in te schakelen voor de nabewerking. Dit is een lang en ingewikkeld proces.

Tradukt biedt een totaalpakket aan dat de vertaling van multimedia heel wat gemakkelijker maakt voor u. Tradukt kan immers ook de vertaling van uw audioproject volledig op zich nemen, van de bewerking van het script tot en met de nabewerking. We doen dit overigens niet enkel voor professionele websites, maar ook voor kleinschalige en luchtige projecten en dit aan een voordelige prijs die rekening houdt met uw mogelijkheden.

We zorgen voor de juiste stem voor de Engelse of Franse versie van uw werk en leveren een afgewerkt product dat zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke geluid ligt. Daarbij houden we steevast rekening met de creativiteit, de energie en de uitstraling van het oorspronkelijke project. Zo wordt de vertaling geen saaie omzetting of een versie die te ver afwijkt van het origineel. We luisteren steeds naar uw wensen en houden u op de hoogte van het proces.

Bent u geïnteresseerd om een audioproject te laten vertalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.