Tekst

De vertalers van Tradukt zijn ook tweetalige copywriters. Copywriting is een term die slaat op het schrijven van wervende teksten zoals reclame, brochures of websites die mensen willen warm maken voor een bepaald product of evenement. Copywriting is een tak van professioneel schrijven die naast schrijftalent en taalkundig inzicht ook specifieke vaardigheden vraagt zoals creativiteit, empathisch vermogen en analytisch denken. Een copywriter moet strategisch kunnen inspelen op de verwachtingen van het doelpubliek en inhoud bieden die de juiste personen aantrekt.

Als u een tekst wilt laten schrijven voor uw website, nieuwsbrief, brochure of reclame, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Tradukt kan ook inhoud leveren op langere termijn en op regelmatige basis. Websites trekken bijvoorbeeld veel meer bezoekers aan wanneer ze vaak nieuwe inhoud tonen. Frequente nieuwsberichtjes of aankondigingen kunnen heel veel betekenen voor het bereik van uw website, zeker wanneer deze ook nog eens via sociale media zoals Facebook en Twitter worden verspreid. Als ondernemer of leider van een organisatie is het vaak moeilijk om de tijd te vinden om zelf regelmatig nieuwe inhoud op een website te schrijven. Bovendien bent u dan nog niet verzekerd van een vlot geschreven tekst die het juiste doelpubliek bereikt. Tradukt neemt deze last van uw schouders zodat u zich kunt concentreren op het bedrijf of de organisatie zelf. Zo kunnen we veel betekenen voor de uitstraling en het succes van uw website.

Een uniek pluspunt van Tradukt is dat we een tekst kunnen aanbieden in twee verschillende talen waarbij beide versies door dezelfde persoon geschreven zijn. Zo bent u verzekerd van een consequente stijl die bovendien voldoet aan uw wensen en noden.

Tradukt is ook gespecialiseerd in SEO. Wanneer u een tekst voor het web aanvraagt, kunnen wij er dus voor zorgen dat deze voldoet aan alle voorwaarden van een goede zoekmachineoptimalisatie. Op die manier kunnen potentiële bezoekers uw pagina gemakkelijk terugvinden via zoekmachines zoals Google en Bing.

Tot slot biedt Tradukt ook een betaalbare oplossing als u een professionele tekst wil laten schrijven. De prijs van onze copywriting wordt bepaald door de lengte van de tekst.

Bent u geïnteresseerd of wilt u eenvoudigweg wat meer vrijblijvende informatie opvragen? Voel u dan vrij om contact met ons op te nemen.