Vertaling

Afbeelding

vertaling afbeeldingDe meeste vertaalbureaus bieden vertalingen aan naar veel verschillende talen maar houden het dan ook bij een eenvoudige omzetting van tekst naar een andere taal. Als u een tekst levert die in een grafische omgeving is geplaatst zoals een flyer of een brochure, dan kunnen de meeste vertaalbureaus enkel een gewone tekst bieden zonder afbeelding. Tradukt schrikt er echter niet voor terug om ook tekst in de vorm van een afbeelding te vertalen.

Als u een brochure, een handleiding, een folder of zelfs een stripverhaal wil laten vertalen, dan kan Tradukt u daarbij helpen. Wij vertalen ook tekst die in een grafische context is geplaatst en houden daarbij rekening met het ontwerp. Beschikt u over een pdf-bestand of een afbeelding die u wilt laten vertalen? Stuur het bestand door naar Tradukt en wij maken er werk van aan een gunstige prijs.

Bovendien houden we ook rekening met de unieke stijl en meerwaarde van uw oorspronkelijke tekst. Tradukt biedt geen droge omzettingen van uw tekst naar een andere taal, maar een levendige tekst de specifieke stijl of humor van uw werk zo veel mogelijk bewaart, ook als het om een afbeelding gaat.