Vertaling

Vertaling Engels

Het Engels is zoals iedereen weet enorm belangrijk in de wereld. Het is immers de voornaamste landstaal in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland, met meer dan 360 miljoen moedertaalsprekers. Bovendien wordt Engels overal gesproken in de zakenwereld en de ICT-sector. De hoeveelheid mensen die Engels als een tweede of derde taal machtig zijn is dus nog veel groter.

vertaling engelsAls u uw project ook in het Engels kunt aanbieden, wordt het mogelijke publiek dat u kunt bereiken tientallen keren vermenigvuldigd. Bovendien krijgt uw project een meer internationale uitstraling als u het ook in het Engels beschikbaar kunt maken.

Heel wat mensen in Nederland en België beheersen het Engels redelijk goed en gaan er daarom vanuit dat ze geen beroep hoeven te doen op externe middelen om naar het Engels te vertalen. Toch is er een groot verschil tussen een persoon die een taal goed genoeg kent om zich verstaanbaar te maken en iemand die een vlot leesbare, goed geschreven tekst kan afleveren in een andere taal. Als u voor uw project een kwalitatief resultaat wilt, dan bent u bij Tradukt aan het juiste adres.

Tradukt vertaalt Nederlandstalige tekst, afbeeldingen en geluidsopnames naar het Engels en omgekeerd. Bij onze Engelse vertalingen houden we ook rekening met uw voorkeur voor Brits of Amerikaans Engels.

Bovendien kijken we bij Tradukt ook naar de stijl, het woordgebruik en de uitstraling die uw oorspronkelijke tekst uniek maakt. Die unieke kwaliteit zullen we zo veel mogelijk benaderen, zodat de vertaling geen droge omzetting wordt waarbij de meerwaarde van de tekst verloren gaat.

Als u een vertaling van een webtekst wilt laten maken, dan is ook de SEO of zoekmachineoptimalisatie van groot belang. U wilt immers dat uw website gemakkelijk wordt gevonden in Google, Yahoo en andere zoekmachines. Misschien heeft u zelfs al speciaal werk gemaakt van een Nederlandstalige website die optimaal scoort op dit gebied. In dat geval is het belangrijk dat de vertaling speciaal aangepast wordt zodat deze even goed of zelfs beter geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Tradukt kan hiervoor zorgen omdat we werken met vertalers die ook schrijven voor het web. Onze vertalers zijn dus ook op de hoogte van zoekmachineoptimalisatie en kunnen een vlotte, goed geschreven tekst leveren die ook gemakkelijk wordt teruggevonden op het web.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u interesse heeft.