Vertaling

Vertaling Frans

Het Frans is onze tweede landstaal. Voor vele bedrijven en organisaties is het daarom interessant om zowel materiaal in het Nederlands als in het Frans te kunnen aanbieden. Bovendien is Frans ook een invloedrijke taal in heel Europa en daarbuiten.

vertaling fransWereldwijd zijn er meer dan 300 miljoen mensen die Frans spreken. Binnen twintig jaar verwacht men zelfs dat dit aantal zal stijgen naar een half miljard. Als u uw project ook in het Frans kunt aanbieden, wordt het mogelijke publiek dat u kun bereiken vele malen vermenigvuldigd. Bovendien krijgt uw project een meer internationale uitstraling als u het ook in het Frans beschikbaar kunt maken.

Er is een redelijk groot aantal mensen in Nederland en België die het Frans redelijk goed beheersen en daarom redeneren dat ze geen beroep hoeven te doen op externe middelen om naar het Frans te vertalen. Toch is er een groot verschil tussen een persoon die een taal goed genoeg kent om zich verstaanbaar te maken en iemand die een vlot leesbare, goed geschreven tekst kan afleveren in een andere taal. Als u voor uw project een kwalitatief resultaat wilt, dan bent u bij Tradukt aan het juiste adres.

Tradukt biedt zowel vertalingen van Nederlands naar Frans als omgekeerd aan. Bovendien kijken we bij Tradukt niet enkel naar de inhoud, maar ook naar de stijl en de woordkeuze die uw oorspronkelijke tekst een unieke uitstraling geven. We zullen het aanvoelen van uw tekst zo veel mogelijk benaderen in het Frans, zodat deze versie geen droge omzetting wordt waarbij de meerwaarde van de tekst verloren gaat.

Als u een vertaling van een webtekst wilt laten maken, dan is ook de SEO of zoekmachineoptimalisatie erg belangrijk. U wilt immers dat uw website gemakkelijk wordt teruggevonden in Google, Yahoo en andere zoekmachines. De kans bestaat dat u al rekening heeft gehouden met SEO voor de oorspronkelijke versie. In dat geval is het belangrijk dat de versie in het Frans speciaal aangepast wordt zodat deze even goed of zelfs beter geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Tradukt kan hiervoor zorgen omdat we werken met vertalers die ook schrijven voor het web. Onze vertalers zijn dus ook op de hoogte van zoekmachineoptimalisatie en kunnen een vlotte, goed geschreven tekst leveren die ook gemakkelijk wordt teruggevonden op het web.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u interesse heeft.